Ik ben Jannie Riemersma-ter Maaten en werkzaam in het basisonderwijs, onder andere als groepsleerkracht, begeleider van individuele leerlingen en intern begeleider. Sinds 2012 ben ik daarnaast werkzaam als supervisor en coach.

Mijn leerkrachtenhart ging en gaat altijd extra open voor kinderen bij wie het leer- en ontwikkelproces niet vanzelf gaan. Voor hen wil ik graag mijn kennis en ervaring inzetten. 

Na de post-HBO-opleiding 'Supervisie en Coaching' begeleid ik ook volwassenen in hun werk of persoonlijk leven. Omdat ik als professional graag in ontwikkeling blijf, participeer ik in een intervisiegroep van geregistreerde supervisors en coaches en volg ik regelmatig bijscholing op mijn werkterrein.


Geloof en vertrouwen in de aanwezigheid van God in mijn leven vormen voor mij een bron van inspiratie en kracht. 

Ik gun ieder mens het gevoel tot zijn of haar recht te komen. Ik denk dat kwaliteiten en mogelijkheden vaak ondergesneeuwd zijn geraakt door allerlei ervaringen in het leven, die als een echo resoneren en zo verhinderen dat je kunt stralen. Daartoe daag ik je graag uit: Be Bright.

Bij elke vorm van begeleiding -of het nu gaat om kinderen of volwassenen- vind ik intermenselijk contact van cruciaal belang. Ik ben altijd op zoek naar verbinding. Begeleiding kan pas slagen als er een klik is tussen begeleider en degene die begeleiding zoekt. Ik nodig je daarom ook van harte uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.