INDIVIDUELE LEERHULP

Kinderen bij wie het op school niet zo lekker gaat, lopen vaak tegen hun 'niet kunnen' op. Het is dan juist belangrijk te zoeken naar wat het kind wél kan, op weg naar meer zelfvertrouwen en een beter zelfbeeld. Tijdens mijn begeleiding zoek ik samen met het kind naar zijn of haar unieke kwaliteiten en sluit ik aan bij de eigen mogelijkheden. 

Mijn ervaring als remedial teacher, intern begeleider en groepsleerkracht komt hierbij goed van pas. De begeleiding richt zich op didactisch gebied, met daarbij veel aandacht voor de specifieke leer- en denkstijl van het kind. Contact met de school is hierbij zeer gewenst.

De leerhulp richt zich op (huiswerk)begeleiding in ruime zin, maar heel specifiek kan ik ook begeleiden bij het beter leren omgaan met faalangst en bij Jamara-rekenen. Dit is een bijzondere rekenmethodiek, bedoeld voor kinderen die vastgelopen zijn in het reguliere rekenonderwijs. Voor meer informatie hierover klikt u hier.

Deze vormen van leerhulp worden individueel gegeven. Dat kan bij Be Bright, maar ook thuis of op school. Neem gerust contact op voor meer informatie.